Redovisningsbyrå hjälpte förvirrad företagare i Stockholm

Alla är inte gjorda för att hantera siffror. Men ändå är det någonting som företagare förväntas kunna. Om så inte är fallet kan en redovisningsbyrå i Stockholm vara räddaren i nöden.

Katarina hade aldrig varit lyckligare än nu när hon äntligen fått öppna sin butik med kristaller och annat som hör alternativmedicin till. Men det betydde inte att hon inte kunde bli lyckligare. Det fanns nämligen ett litet mörkt moln över hennes annars härliga vardag.

Det handlade om allt pappersarbete som hennes nya liv innebar. Hennes pojkvän hade skrattat högt när hon berättat att hon skulle bli egen företagare. Hon visste att han inte gjorde det av elakhet, för hon fick verkligen alltid ett plus ett att bli tre. Hur skulle hon klara av att hålla koll på bokföring och ekonomi?

Företagare i Stockholm drev redovisningsbyrå

Under företagsmässan springer hon på en gammal klasskamrat. Som om universum haft ett finger med visade det sig att hon drev en redovisningsbyrå i Stockholm. Katarina började skratta och klasskamraten såg undrande på henne. Hon förklarade. Visitkort byttes och några dagar senare satt Katarina på kompisen Lottas kontor för att få hjälp med sina papper.

De bestämde att hon skulle skaffa ett bokföringsprogram som synkade med hennes bank. Då skulle transaktionerna synas direkt i bokföringen. Med programmet skulle även momsredovisningen bli enkel. Lotta skulle ta hand om årsredovisningen och deklarationen som hängde med i hennes fall då hon hade enskild firma. Men bästa av allt var ändå att hon hade någon att fråga när siffrorna inte ville stämma. Läs mer om redovisningsbyrå på denna sajt: redovisningsbyrån.nu