Bokföring online är framtidens melodi

Bokföring online är lätt att använda för både dig och en eventuell revisor. Har du ett aktiebolag måste du ha en revisor, men för enskild firma är valfritt.

Bokföring handlar om att du ska registrera alla verifikationer i ett speciellt bokföringsprogram. Tidigare har sådana gjorts för hand men nu är det nästan uteslutande program i datorn som gäller. Om du lägger det online kan du alltid nå det oavsett om du har med din dator eller ej. Det är väldigt praktiskt.

Du loggar helt enkelt in med en speciell kod. Detta gör att både du och din eventuella revisor eller den administrativa hjälp du har anlitat kan komma in i samma program. Ni kan till och med arbeta i det samtidigt. Det underlättar alltså otroligt mycket och ger ett effektivt och enkelt arbete.

Bokföring online är både praktiskt och enkelt

För dig som tar steget fullt ut och satsar på bokföring online finns det mycket hjälp att få. Det kommer ständigt små videor och uppdateringar från det företag som levererat programmet till dig. Vanligt är att du betalar en viss summa per månad, men det går även att betala allt på en gång.

Att betala allt på en gång innebär att du lägger en årlig summa för att få ha dina uppgifter samlade på ett och samma ställe. Alla verifikationer ligger där och varje gång när du gör en ny faktura så kommer ett fakturanummer upp automatiskt. Det är bara att fylla alla dina uppgifter om kunden.