Löneoutsourcing, den perfekta lösningen

Jobba med produktionen eller med kunderna på dagarna och pappersarbete på kvällen. Det kan bli för mycket för de flesta och då kan löneoutsourcing vara svaret.

Det blev bara längre och längre arbetsdagar för Astrid. Hennes företag hade växt både i försäljningsvolym och antal anställda. Något som var helt fantastiskt men som även innebar att det blev mera jobb. Hennes företag gick ut på att personalen sydde kläder. De fick beställningar från klädföretag både för att sy kläder till kunderna och för modeshower.

Förutom företag var det även privatpersoner som beställde kläder till olika event, lajv och bröllop. Så det blev mera jobb med bokningarna och faktureringen. Men även flera personer att göra löner åt. Det låter som en enkel sak, men med sjukpenning, mammaledighet, semester och komptimmar var det inte en helt enkel uppgift för henne.

Bokade löneoutsourcing

Det var snart omöjligt för Astrid att hinna med allt. De privata jobben blev fler och fler och trots att det fortfarande var vinter hade de fått flera bokningar på klänningar till bröllopssäsongen som satte igång runt midsommar. Hon hade flera gånger vaknat med tangentbordets tangenter tryckta in i ansiktet. Så satte hon sig och skrev ett mail till ett företag som kanske kunde hjälpa henne med pappersarbete.

Redan dagen därpå fick hon en tid och det skulle visa sig vara det bästa mötet på länge. Hon hade bokat tid för löneoutsourcing men hade erbjudits ett paket med både det och bokföring. Ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till. Hon kunde redan känna hur skönt det skulle bli att få gå och lägga sig tidigt igen. Läs mer om fördelar med löneoutsourcing på denna hemsida:

Redan dagen därpå fick hon en tid och det skulle visa sig vara det bästa mötet på länge. Hon hade bokat tid för löneoutsourcing men hade erbjudits ett paket med både det och bokföring. Ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till. Hon kunde redan känna hur skönt det skulle bli att få gå och lägga sig tidigt igen. Läs mer om fördelar med löneoutsourcing på denna hemsida: www.outsourcinglön.nu