Liveshopping tar företagandet ett steg till

Många känner igen sig i att det är svårt att handla online och även att handla i vanlig butik. Då blir det roligt och intressant för kunden med liveshopping.

Butiken låg lite knepigt till och det var svårt för nya kunder att hitta Kristinas butik där hon sålde både hälsokost och en del ansikts- och kroppsprodukter. Hon skulle kunna flytta sitt företag till en annan lokal, men hon trivdes och det var svårt att hitta något ledigt som inte behövde renoveras.

När en väninna nämnde liveshopping skrattade hon först åt idén, det var bara kläder man sålde på det viset. Men väninnan fortsatte att lägga fram fördelarna och sa till Kristina att hon sade emot bara för att hon var blyg och inte ville synas på film. Något som hon var tvungen att erkänna var sant.

Liveshopping öppnade dörrar

Till sist bestämde hon sig för att försöka med hjälp av väninnan som lovade att hjälpa till med att filma. De skulle börja smått. Men innan de satte igång skapade de en onlineshop så att om någon ville handla kunde de göra det där. Annars kunde de komma förbi och hämta produkterna under butikens öppettider.

Redan under första gången insåg hon att liveshopping för e-handel var otroligt lukrativt. Visst var det några som kom in efter liveshoppingen för e-handel. Det som hände var att hon fick kunder från hela Sverige till sin webbshop. Nu behövde hon köpa in mer paketeringsmaterial för att ta hand om alla beställningar. Att det skulle bli så lyckat hade hon aldrig trott.