Rusta och matcha med jobbcoach

Känner du att du behöver extra mycket stöd och hjälp när det är dags att ge sig ut på arbetsmarknaden? Rusta och matcha tillsammans med en trygg jobbcoach.

Det är inte alltid så lätt att hitta det rätta jobbet, och det kan vara både läskigt och svårt att söka jobb. Då kan det vara skönt att ha en riktigt duktig jobbcoach i ryggen. En person som verkligen kan guida dig genom jobbsökningar och se till så att du hittar ett jobb där du verkligen trivs. Att hitta jobb med rusta och matcha är både roligt och lärorikt.

Ibland har man de rätta egenskaperna, men inte de kvalifikationer som arbetsgivaren söker. Då kan man få hjälp med utbildning så att man kan uppnå den rätta standarden. Det ska inte kännas hopplöst bara för att man behöver söka nytt jobb. Kanske är det nu som du kan få chansen att hitta ditt absoluta drömjobb.

Hur du gör för att rusta och matcha

Du behöver bara kontakta en jobbcoach för att börja processen. Sedan får du hjälp enligt en individuell plan. Kanske du bara behöver en liten extra push i rätt riktning för att hitta in på rätt spår. Andra gånger krävs det en längre process, och du kan få hjälp att utbilda dig vidare, studera något nytt eller hitta rätt jobb på en gång.

Kontakta en jobbcoach för att börja processen för din egen skull. Ju snarare du kommer igång, desto snabbare kommer du att kunna hitta något som känns meningsfullt i din vardag.