Möjlighet till catering i hela Stockholm

Är det fler som glömt hur man gör för att planera fest? Tillvaron efter pandemin känns som nya tider. Att anlita catering i Stockholm är ju ett alternativ.

Nu kan vi träffas igen. Vi får umgås som vanligt. Ja till och med anordna stora fester. Träffas en massa människor och ha det roligt tillsammans hela kvällen. Men många är vi som tappat vanan att planera och styra upp hela kalaset. Hur ska man nu tänka med mängden mat? Och vad ska man bjuda på?

Den som ordnat stora tillställningar – eller för den delen bara bjudit hem några vänner för att äta middag tillsammans en kväll – vet att det faktiskt kräver såväl planering som arbete. Måltiden är ju en så central del av gemenskapen. Så viktig att det kan kännas oöverstigligt att ro det i land.

Det går att använda catering även för små sällskap

Många är vi som tänker att catering anlitar den som ska ha stor fest. När det ska vara bröllop kanske, eller en femtioårsfest. Då när vi bjuder alla vi känner och några till. Och ja, i de sammanhangen är vi många som låtit någon annan ordna maten. Det är inte många som klarar det själva.

Men det går ju faktiskt att anlita en cateringfirma, som Cicada, även för en mindre fest. Ett litet sällskap med goda vänner kan ju ibland utgöra ett ännu bättre festsällskap. Att riktigt ha tid för alla gäster. Om det inte vore för det där med maten – den kräver ju sitt jobb ändå.