Modernt kassasystem för restaurang

Det är viktigt för en restaurang av idag att följa med tidens utveckling när det handlar om mat, inredning och vilket kassasystem som man väljer att använda.

En gång i tiden hade restauranger ett kassasystem som var ganska enkelt. Och som dessutom såg mycket lika ut mellan olika företag. Det var ett kassasystem där personalen slog in bordsnummer och vad gästen, eller gästerna, hade beställt. Därefter skickades informationen vidare till köket, kallskänken och baren. Och slutligen kunde en nota tas ut för betalning.

Men idag finns det många olika sätt att beställa och betala på restauranger. Och det finns även en hel del olika typer av kassasystem. Som också kan sammankopplas vidare om det exempelvis rör sig om en hotellgäst som beställer mat i hotellets restaurang och en drink i hotellets bar. Där allt slutligen sammanställs och läggs på själva hotellnotan.

Kassasystem som passar din restaurang

För att få rätt kassasystem på din restaurang så är det viktigt att du tänker igenom vad du vill få ut av systemet. Vilka delar du vill få in, som exempelvis kök, kallskänk och bar. Och hur du vill att notan ska betalas.

Dagens system kan se mycket olika ut. Och det finns även system där gästen själv lägger in en beställning och betalar, utan att personalen på restaurangen behöver ha någon som helst handpåläggning. Det enda personalen gör är att tillaga maten och hälla upp drickan, för att sedan servera detta till gästen. Ett sätt som blir mer och mer vanligt.

Se mer här: https://www.kassasystem.ai/.