A3-skrivare perfekt lösning

En A3-skrivare skriver inte endast ut en storlek. Apparaten skriver flera olika storlekar upp till A3. Därför är det den perfekta skrivaren för många kontor.

Orten skulle på prov öppna ett fristående turistkontor. Där skulle besökare få hjälp med allt från hotellbokning till älgsafari, paddling, bokning av skotersafari och mycket mer. Istället för att beställa hem broschyrer under sommaren beslutade de att ett litet häfte skulle göras på plats. Man skulle även skriva ut diverse kartor.

För att detta skulle vara möjligt behövdes en bra skrivare. Men det kändes lite överkurs att köpa en sprillans ny när man inte visste om projektet skulle bli en succé. En av dem som skulle arbeta på turistbyrån kände till ett företag som hyrde ut olika typer av skrivare. Både begagnade och nya.

Valet blev en A3-skrivare

Den anställda fick i uppgift att ta reda på mer och redan dagen därpå berättade hon om de olika alternativen som stod till buds. Chefen blev imponerad och lovade att gå vidare med hennes idé. Chefen fick även hemsidesuppgifter av den anställda för att kunna kontakta uthyrningsföretaget via internet.

En vecka innan det var dags att öppna kom en tekniker och installerade en A3-skrivare. Chefen insåg att det var bästa alternativet då kartor i A3 skulle bli perfekt. Han berättade stolt att den kunde skriva ut hela 40 sidor i minuten, och skulle den krångla var det bara att ringa support. Nu kunde de börja printa ut häften fullproppade med turistinformation. Snart skulle turistinformationen kunna öppna.